CV

Bonsai Automatisering
In 1997 is Jimmy als Zelfstandig Professional begonnen met Bonsai Automatisering. Onlangs is de naam gewijzigd in JIM ICT Solutions. In meer dan 20 jaar heeft hij zijn expertise gebruikt bij o.a. call-centers, banken, trust-bedrijven maar ook MKB en ZZPérs. Door zijn vakkennis, adviezen en implementatie op ICT-gebied is er bij vele bedrijven een stabiel ICT-platform gerealiseerd.

Bedrijfskring Lelystad
In 2007 heeft Jimmy twee jaar als penningmeester het bestuur van de Bedrijfskring Lelystad versterkt. Met zijn ervaring en gedrevenheid heeft hij vele starters en ondernemers kunnen helpen om hun bedrijf een goede start of boost te geven.

Pink Models
In 2009 heeft hij Pink Models opgericht. Met dit modellenbureau zijn vele opdrachten gedaan voor nationale en internationale klanten. Een van de leukste opdrachten was  de persfilm van de Skoda Citigo, welke is opgenomen op Flevolandse bodem.

Startersmarkt
Op uitnodiging van het Ondernemersplein is Jimmy is vaak op de Lelystadse startersmarkt te vinden alwaar hij starters geheel belangeloos van tips en adviezen voorziet.

Hobby’s
Als tijd en het weer het toelaten is hij op de golfbaan te vinden ook speelt en deelt hij regelmatig bij ONKP poker toernooien. Verder geniet hij regelmatig van een weekend of week vakantie. Daarnaast schrijft hij voor het Ondernemersbelang en schrijft hij korte verhalen voor diverse websites. Op JimOpMaandag.nl schrijft hij een wekelijkse column. Onlangs is hij begonnen met zijn eerste boek.